o akciových společnostech a akciích ptejte se, odpovídejte, diskutujte, sdílejte informace
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hsmutna Nováček

Registrace: 15.8. 2011 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po srpen 15, 2011 9:52 pm Předmět: vytěsnění akcionářů |
|
|
| Zdravím a prosím o radu.Mám akcie na jméno ve jmenovité hodnotě 300 Kč a.s. CE WOOD. Mám je od r. 2002 nikdy jsem nedostala dividendy a ani nevím, zda a.s. CE WOOD nezanikla a zda jsou mé akcie vůbec obchodovatelné. Nevím kde a jak to zjistit. Děkuji hsmutna |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: út srpen 16, 2011 5:48 pm Předmět: Re: vytěsnění akcionářů |
|
|
| hsmutna napsal: | | Zdravím a prosím o radu.Mám akcie na jméno ve jmenovité hodnotě 300 Kč a.s. CE WOOD. Mám je od r. 2002 nikdy jsem nedostala dividendy a ani nevím, zda a.s. CE WOOD nezanikla a zda jsou mé akcie vůbec obchodovatelné. Nevím kde a jak to zjistit. Děkuji hsmutna |
Dobrý den,
společnost CE WOOD, a.s., IČ 48533700 zanikla 9.12.2003, kdy její obchodní jmění přešlo na nástupnickou společnost EP Kapitál Group, a.s. (přejmenovala se ppté na CE WOOD), IČ 60745479. Minoritní akcionáři obdrželi od hlavního akcionáře protiplnění. Například na akcii o jmenovité hodnotě 300 Kč činilo protiplnění 216,60.
Podrobnosti o vytěsnění akcionářů najdete v naší Databázi vytěsnění:
http://www.in-server.cz/databaze-vytesneni/drazba-648/ce-wood-a-s.html
Bohužel, následují dvě špatné zprávy:
- Váš nárok na protiplnění byl již promlčen na konci roku 2007
- hlavní akcionář původně EP Kapitál Group, dnes CE WOOD je od 11.2.2011 v konkurzu
S pozdravem _________________ Martin Garnac
redaktor, moderátor, administrátor
www.in-server.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|