o akciových společnostech a akciích ptejte se, odpovídejte, diskutujte, sdílejte informace
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bega Nováček

Registrace: 14.11. 2011 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po listopad 14, 2011 2:25 pm Předmět: Svoboda, grafické závody |
|
|
| V obou kolech privatizace jsem vložil své kupony do této organizace. Mělo to být na tzv. růstový fond, což znamená, že místo dividend mi měly být připisovány akcie. Před několika lety jsem od nich obdržel cca 12 000 Kč s tím, že snižují základní jmění společnosti. Centrální registr mi potvrzuje, že nějaké akcie stále ještě mám. Jak zjistím jejich počet, ev. hodnotu. Řadu let jsem neobdržel žádný výpis. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
Dobrý den,
společnost Svoboda, grafické závody a.s., IČ 00013757 zanikla k 31.12.2004, když její jmění převzala společnost Holding Investment a.s., IČ 270 78 396. Akcionáři měli nárok na protiplnění, nicméně lhůta pro poskytování protiplnění uplynula na konci roku 2008.
Navíc společnost Holding Investment a.s. (později Svoboda Press), která jako hlavní akcionář měla povinnost toto protiplnění uhradit již taky mezi námi není (fúze v roce 2007).
Pěkný den |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|