o akciových společnostech a akciích ptejte se, odpovídejte, diskutujte, sdílejte informace
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ladislavlunacek Nováček

Registrace: 10.11. 2010 Příspěvky: 2
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 12:54 pm Předmět: Nycom a.s. vytěsnění akcií |
|
|
| Dobrý den a prosím o radu.Jsem minoritní akcionář listinných akcií společnosti Nycom i.č.45271607 a z Vašich stránek jsem se dozvěděl,že podíl společnosti je již přes 90 % akcií.Chci prosím vědět jestli jsou již moje list. akcie předmětem vytěsnění a jestli po odevzdání obchodníkovi čím je ČSOB ul.Radlická PRAHA 5 obdržím protiplnění od hlavního akcionáře.Nebo jinak ,jak postupovat s těmito akciemi. Ještě prosím o jednu odpověď.Tato společnost Nycom vyplácela dividendy za r. 2009 a 2010,ale nemohu zjistit předešlé roky stačí roky 2006,2007,2008 a kolik bylo na dividendu.Domnívám se,že o dividendy musím požádat společnost Nycom. Předem děkuji s přáním hezkého dne. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: pá listopad 04, 2011 1:46 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
ve společnosti NYCOM a.s., IČ 45271607 vytěsnění dosud neproběhlo. V této spolenosti má skupina 3 akcionářů podle výroční zprávy k 31.12.2010 84,9%, takže k tomuto datu nebyla splněna základní podmínka pro vytěsnění akcionářů (jeden akcionář s více než 90% akcií).
Společnost NYCOM však má dceřinnou společnost N-INŽENÝRING, a.s, IČ 60827459 a v té k vytěsnění došlo v letošním roce s tím, že protiplnění činí 63 Kč na jednu akcii o jmenovité hodnotě 55,-, přičemž protiplnění poskytuje ČSOB. Podrobnější infromace naleznete v Databázi vytěsnění http://www.in-server.cz/databaze-vytesneni/drazba-647/n-inzenyring-a-s.html
Co se týče dřívějších dividend zeptal bych se přímo ve společnosti www.nycom.cz.
Pěkný den _________________ Martin Garnac
redaktor, moderátor, administrátor
www.in-server.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|