www.in-server.cz

listinné akcie na majitele, vytěsnění akcionářů, prodej akcií, zákonná inzerce

Diskusní fórum

o akciových společnostech a akciích
ptejte se, odpovídejte, diskutujte, sdílejte informace

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 Osobní nastaveníOsobní nastavení   Přihlásit se pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit se pro kontrolu soukromých zpráv   PřihlášeníPřihlášení 

MPJ Kapitálová

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra o akciových společnostech a akciích -> Squeeze out a převzetí jmění
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
giuseppe.akcie
Nováček
Nováček

Registrace: 26.7. 2010

PříspěvekZaslal: út červenec 27, 2010 12:05 am    Předmět: MPJ Kapitálová Citovat

Možná jsem špatně hledal, ale nenašel jem v databázi skvízů společnost MPJ Kapitálová, a.s., "odštěpek" Motorpalu. Přitom jde o dost "povedený případ". Přiměřené vypořádání 65 Kč na akcii, posudek MBM -Hopet, s.r.o. (Šantrůček), rozhodný den 1.7.2009. Obchodník Cyrrus, a.s.
Na případu je zajímavé to, že před třemi roky jiný soudní znalec stanovil hodnotu firmy pro účely odštěpení - tehdy to bylo 381,5 mil. Kč, nyní nový posudek je pouhých 23 mil. Kč.
Byl jsem vytěsněn v řadě společností, ale tady mi to smrdí nejvíc. Twisted Evil Co říkáte Question
Zobrazit informace o uživateli Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra o akciových společnostech a akciích -> Squeeze out a převzetí jmění Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejít na: