o akciových společnostech a akciích ptejte se, odpovídejte, diskutujte, sdílejte informace
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:39 pm Předmět: INTEX, akciová společnost, IČ 00174386 |
|
|
Obdrželi jsme dotaz čtenářky:
Dobrý den,
mám prosbu. Těžko se orientiji na stránkách In-serveru. Hledám informace o akciích Intexu, konkrétně o vytěsnění - zda již vytěsnění proběhlo nebo ještě ne. Druhý termín pro vyzvednutí listinných akcií byl do 6.5., takže vytěsnění mohlo proběhnout již někdy v květnu.(?) Bohužel se mi zatím nepodařilo tyto informace zjistit. Mohli byste mi poradit cestu na vašich www stránkách, nebo jiný zdroj informací?
Děkuji za info a za ochotu
S pozdravem
Alena Halbichová |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: st červen 01, 2011 3:42 pm Předmět: Odpověď |
|
|
Dobrý den,
Vytěsnění akcionářů ve společnosti INTEX dosud neproběhlo. O vytěsnění byste se dozvěděla z naší Databáze vytěsnění http://www.in-server.cz/databaze-vytesneni.html. Podle informací z výroční zprávy v roce 2007 měl majoritní akcionář podíl 89,2% a k uplatnění práva výkupu cenných papírů potřebuje 90%. V březnu tohoto roku proběhl veřejný návrh smlouvy o koupi akcií za 50,- Kč za 1 ks akcií a je možné, že majoritní vlastník se na požadovanou hranici již dostal. Avšak valná hromada, která by měla na programu vytěsnění akcionářů nebyla dosud svolána.
Oznámení o valné hromadě můžete sledovat v Obchodním věstníku http://ov.ihned.cz/ .
S přáním pěkného dne _________________ Martin Garnac
redaktor, moderátor, administrátor
www.in-server.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|