o akciových společnostech a akciích ptejte se, odpovídejte, diskutujte, sdílejte informace
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rajsa Nováček

Registrace: 31.5. 2011 Příspěvky: 2
|
Zaslal: út květen 31, 2011 12:21 am Předmět: Nevyzvednuté akcie |
|
|
| Prosím o informaci, jak mám postupovat, mám akcie Krkonošské vápenky Kunčice, ale nemám je vyměněné za listinné. Četla jsem, že by mělo být vytěsnění a nevím, co mám dělat. Mám počkat až mě firma bude sama informovat, nebo je musím nejprve vyměnit za listinné? Je nutné toto provést osobně, je to totiž docela daleko.Můžete mi prosím sdělit, jaký je momentální stav těchto akcií? Děkuji rajsa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: út květen 31, 2011 10:09 am Předmět: Re: Nevyzvednuté akcie |
|
|
Dobrý den,
zatím Vás odkážeme na náš dřívější článek:
http://www.in-server.cz/clanky/krkonosske-vapenky-akcionare-ceka-vytesneni-za-slusnou-cenu/128
Uvedené vytěsnění akcionářů bylo zapsáno do obchodního rejstříku, jeho zápis však nebyl dosud zveřejněn, což znamená, že dosud není známo od kdy se bude protiplnění poskytovat.
Stále však platí, že podle dostupných informací nebyla provedena dražba nevyzvednutých listinných akcií, což by pro Vás znamenalo, že budete mít nárok na protiplnění v rámci vytěsnění.
Další informace přidáme v nejbližší době _________________ Martin Garnac
redaktor, moderátor, administrátor
www.in-server.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rajsa Nováček

Registrace: 31.5. 2011 Příspěvky: 2
|
Zaslal: st červen 01, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
Děkuji za odpověď a mám ještě jeden dotaz na akcie Lenas Malá Šťáhle, také o nich nic nevím, a pak mám ještě Harward.prům.hold. ale to je asi bezpředmětné . Děkuji mnohokrát a chválím Vaše cenné rady. rajsa |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

|
Zaslal: st červen 01, 2011 1:49 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
zápis usnesení valné hromady byl zveřejněn dnes, takže za měsíc dojde k přechodu akcií na hlavního akcionáře a bude zahájena výplata protiplnění. Protiplnění poskytuje UniCredit Bank Czech Republic.
Akcionář však musí odvezdat listinné akcie v sídle společnosti Krkonošské vápenky Kunčice. Ohledně toho jak postupovat, pokud si akcionář dosud akcie nevyzvedl jsme společnsoti napsali dotaz, takže uvidíme jak se vyjádří.
Jinak samozřejmě můžete společnost kontaktovat sama. Kontakty najdete na stránkách http://www.kvk.cz/, podrobnosti o vytěsnění v naší Databázi vytěsnění http://www.in-server.cz/databaze-vytesneni/drazba-641/krkonosske-vapenky-kuncice-a-s.html.
Harvardský průmyslový holding je v likvidaci, průběh ale v tuto chvíli podrobně nesledujeme, informace můžete najít http://www.hph-likvidace.cz/.
Ke společnosti LENAS pro vás namáme dobré zprávy. Zanikla, byla vymazána z obchodního rejstříku v roce 2009 po ukončení konkurzního řízení. Z rozvrhového usnesení vyplývá, že pro akcionáře nezbylo nic a ani věřitelé si moc nepolepšili.
Pěkný den _________________ Martin Garnac
redaktor, moderátor, administrátor
www.in-server.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

|
Zaslal: čt červen 02, 2011 9:06 am Předmět: |
|
|
Míme tady ještě upřesnění k dotazu na nevyzvednuté listinné akcie společnosti Krkonošské vápenky Kunčice. Na náš dotaz jak získat protiplnění, když akcionáře nemá vyzvednuté akcie, zaslaný na emailovou adresu emitenta jsme dostali tuto odpověď:
Vážený pane inženýre,
podmínkou pro výplatu protiplnění je předložení akcie listinné v podobě v sídle společnosti. Pokud nemáte vyměněné akcie, musíte kontaktovat společnost ADMINISTER spol. s.r.o., tel: 327 588 311, která, dle mých informací, prováděla výměnu a domluvit se přímo s nimi.
Akcie se budou předkládat v sídle společnosti po uplynutí 30ti dnů od zveřejnění usnesení valné hromady v obchodním rejstříku, tj. od 27.6.2011, po předložení Vám bude vystaveno potvrzení a předání akcií (předávací protokol) a následně do deseti dnů Vám bude bankovním převodem vyplaceno protiplnění.
S pozdravem
Libor Finger |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|