o akciových společnostech a akciích ptejte se, odpovídejte, diskutujte, sdílejte informace
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
sara Nováček

Registrace: 21.11. 2011 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 7:40 pm Předmět: Alfa-invest a.s. |
|
|
Dobrý den,
ztratila jsem kuponovou knížku a ráda bych věděla, jestli je možné vystavit kopii,a kde? Mám smlouvu o nakládání s investičními body ze dne 21.3.1992 s IPF Alfa-Invest a.s. v Praze 7 s číslem kuponové knížky.Také bych ráda věděla,zda akcie mají nějakou cenu.Někoilik let nemám žádné informace,jelikož jsem změnila adresu.Děkuji za odpověd. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 10:19 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
kupónovou knížku nehledejte, k ničemu Vám nebude a kopii nikde nezískáte.
Nicméně k Vaší investici bychom nějaké informace měli, bohužel nikoliv pozitivní. Společnost Alfa-Invest, akciová společnost, IČ 45306010 zanikla v roce 200 když její obchodní jmění převzal hlavní akcionář společnost D.K.K., a.s. Samozřejmě akcionáři měli nárok na protiplnění ve výši 1,7 Kč na akcii o jmenovité hodnotě 35,-. I pokud byste si chtěla vyzvednout takto nízké protiplnění, tak lhůta pro poskytnutí protiplnění (okamžik do kdy je hlavní akcionář povinen protiplnění poskytnout) uplynula v roce 2007.
Podrobnosti o převzetí jmění získáte v naší databázi Vytěsnění: http://www.in-server.cz/databaze-vytesneni/drazba-512/alfa-invest-akciova-spolecnost.html.
Pěkný večer _________________ Martin Garnac
redaktor, moderátor, administrátor
www.in-server.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|