| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DanonkaR Přispěvatel

Registrace: 16.11. 2011 Příspěvky: 3
|
Zaslal: st listopad 16, 2011 12:57 pm Předmět: akcie z privatizace |
|
|
Dobrý den, mám z roku 1995 akcie Elekropřístroj Rokytnice-Eprona
CS0005040955, můžete mi poradit co s nimi. Na burze nefigurují. Dá se to někde prodat, nebo jak oslovit podnik a koho z nich, zda by to neodkoupili.
Děkuji moooc za radu Danonka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 12:26 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den,
akcie společnosti EPRONA, a.s., IČ 45534357 se skutečně neobchodují na žádném z trhů. Ohledně prodeje je asi nejjednodušší kontaktovat majoritního akcionáře, což by v tomto přídě asi nešlo (největším akcionářem je společnost Mancor Corp. z Kanady s podílem 41,25%). Proto doporučuji kontaktovat přímo společnost www.eprona.cz .
Možná se Vám bude hodit informace, že hodnota vlastního kapitálu na jednu akcii je 567,- Kč.
Přeji pěkný den _________________ Martin Garnac
redaktor, moderátor, administrátor
www.in-server.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DanonkaR Přispěvatel

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 12:38 pm Předmět: Eprona |
|
|
| Děkuji za odpověď, myslím že znát cenu akcie se hodí....., pokusím se na někoho obrátit. Danonka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
redakce Administrátor

Registrace: 6.2. 2009 Příspěvky: 127
|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 12:48 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za reakci,
ještě bych dodal, že si také u nás můžete dát inzerát na prodej těchto akcií http://www.in-server.cz/inzerce/kategorie/113. Mohl by se někdo chytnout.
Pokud nějakou informaci získáte, tak ji prosím sdělte tady ostatním, může se jim to hodit.
Pěkný víkend _________________ Martin Garnac
redaktor, moderátor, administrátor
www.in-server.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DanonkaR Přispěvatel

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
No já děkuji za rady, určitě když se něco dozvím, dám vědět. Horší je, že tomu vůbec nerozumím a netuším kolik za ně chtít .
Ještě jednou děkuji a hezký den. Danonka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miguelka Nováček

Registrace: 9.3. 2012 Příspěvky: 2
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
Danonka: Zdravím, pro stanovení orientační hodnoty akcie se používá tzv. fundamentální analýza, kterou vám může zpracovat student financí. Je to poměrně nenáročný způsob, existuje několik metod. Aspoň byste věděla orientační cenu. _________________ mám zájem o nejlepší běžný účet a nejvýhodnější spořící účet |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|